Prin preselecţie lunară, puteţi beneficia gratuit de-o şedinţă foto, dacă ne trimiteţi datele de contact, însoţite de una sau două fotografii reprezentative. Timp de-o lună puteţi reprezenta imaginea companiei noastre, iar la sfârşitul anului vă puteţi da acordul pentru ca una din fotografiile realizate de noi să facă parte din paginile unui calendar ce se va edita într-un tiraj de peste 1000 de exemplare.

Copyright 2013 · Media Art · All rights Reserved
Doreşti să te implici în proiectele companiei?

Considerat ca fiind cel mai ambiţios proiect al nostru, www.repereturistice.ro se doreşte a fi un portal internaţional cu profil turistic. Pentru început baza de date va conţine peste 100 de filme de prezentare din 10 ţări diferite, 500 de panoramări şi o galerie foto cu peste 1000 de fotografii. Pe lângă punctele turistice de interes maxim, vom promova imaginea hotelurilor, a pensiunilor, restaurantelor, cafenelelor sau a altor obiective cu potenţial turistic. Portalul are ca ţintă realizarea unei baze de date complexe care să ofere potenţialilor turişti informaţiile primare cu privire la posibile destinaţii turistice, dar în acelaşi timp se doreşte a oferi fiecărui utilizator de Internet posibilitatea unei călătorii virtuale.
Prin preselecţie lunară, puteţi beneficia gratuit de-o şedinţă foto, dacă ne trimiteţi datele de contact, însoţite de una sau două fotografii reprezentative...
Timp de-o lună puteţi reprezenta imaginea companiei noastre, iar la sfârşitul anului vă puteţi da acordul pentru ca una din fotografiile realizate de noi să facă parte din paginile unui calendar ce se va edita într-un tiraj de peste 1000 de exemplare.
Studioul Media Art vă pune la dispoziţie servicii şi produse concepute special 
pentru gusturile fiecăruia dintre voi!
Edităm şi realizăm albume profesionale. 
Realizăm şedinţe foto profesionale în studio sau în alte locaţii. 
Vă oferim posibilitatea de a vă promova imaginea prin fotografie panoramică virtuală - 360 X 180 grade (sferică). 
Media Art Studio

Albume foto profesionale

Panoramări 360°

Photoshooting
EN   FR   RO
Poţi să te alături echipei noastre în diverse modalităţi!
Imaginea Media Art