Studioul Media Art vă pune la dispoziţie servicii şi produse concepute special 
pentru gusturile fiecăruia dintre voi!
În decursul timpului, filmul experimental "Într-o limba uitată de Dumnezeu", proiectat în cadrul programului Sibiu - Capitală Culturală Europeană, documentarul "Între tradiţie şi lege", difuzat de TVR si alte posturi TV, filmul documentar "Popas pe malul Olteţului" sau filmul documentar "Adevărul despre Holocaust", proiectat în cadrul festivalului de film antropologic ASTRA FILM FEST în 2012, constituie doar câteva din realizările în care compania noastră şi-a pus amprenta.
Edităm şi realizăm albume profesionale. 
Realizăm şedinţe foto profesionale în studio sau în alte locaţii. 
Vă oferim posibilitatea de a vă promova imaginea prin fotografie panoramică virtuală - 360 X 180 grade (sferică). 
Media Art Studio

Albume foto profesionale

Panoramări 360°

Photoshooting

Copyright 2013 · Media Art · All rights Reserved
Considerat ca fiind cel mai ambiţios proiect al nostru, www.repereturistice.ro se doreşte a fi un portal internaţional cu profil turistic. Pentru început baza de date va conţine peste 100 de filme de prezentare din 10 ţări diferite, 500 de panoramări şi o galerie foto cu peste 1000 de fotografii. Pe lângă punctele turistice de interes maxim, vom promova imaginea hotelurilor, a pensiunilor, restaurantelor, cafenelelor sau a altor obiective cu potenţial turistic. Portalul are ca ţintă realizarea unei baze de date complexe care să ofere potenţialilor turişti informaţiile primare cu privire la posibile destinaţii turistice, dar în acelaşi timp se doreşte a oferi fiecărui utilizator de Internet posibilitatea unei călătorii virtuale.
Prin preselecţie lunară, puteţi beneficia gratuit de-o şedinţă foto, dacă ne trimiteţi datele de contact, însoţite de una sau două fotografii reprezentative...
Timp de-o lună puteţi reprezenta imaginea companiei noastre, iar la sfârşitul anului vă puteţi da acordul pentru ca una din fotografiile realizate de noi să facă parte din paginile unui calendar ce se va edita într-un tiraj de peste 1000 de exemplare.Suntem o echipă de profesionişti!
Canon XF 300, Canon XH A1, Canon XM2
Canon 5D Mark II, Canon 400 D, Canon 50 D
Foto Kiosk Hiti P510k
ProAm DVC 200 Crane, Manfrotto 509HD
Azden 1201ABS, Tube Tape QL 1000 Deluxe Kit

EN   FR   RO
Compania Media Art s-a înfiinţat în anul 2006, iar în ultimii ani s-a specializat în producţia de materiale fotografice şi audio-vizuale (filme documentare, clipuri publicitare, filme promoţionale, interviuri, reportaje, filme educaţionale, filme industriale, filme de marketing şi training etc).

Având în spate o echipă de profesionişti şi un sistemn organizaţional bine conturat, compania a crescut de la an la an, şi-a extins domeniul de activitate şi oferă acum o gamă largă de servicii atât pe plan intern cât şi internaţional.
Echipamente aflate în dotare: