Absolvent al Facultăţii de Litere şi Arte din Sibiu, Dan este fondatorul companiei. Are o experienţă de 15 ani în arta fotografică, perioadă în care şi-a prezentat lucrările în mai multe expoziţii foto sau în diverse publicaţii. De zece ani este activ în industria video, trecându-şi în portofoliu materiale editate, dar şi producţii în care a contribuit ca operator video. Din anul 2008 face parte din colectivul redacţional al Revistei Euphorion, publicaţie de literatură şi artă, care apare la Sibiu din anul 1990.
Copyright 2013 · Media Art · All rights Reserved
Considerat ca fiind cel mai ambiţios proiect al nostru, www.repereturistice.ro se doreşte a fi un portal internaţional cu profil turistic. Pentru început baza de date va conţine peste 100 de filme de prezentare din 10 ţări diferite, 500 de panoramări şi o galerie foto cu peste 1000 de fotografii. Pe lângă punctele turistice de interes maxim, vom promova imaginea hotelurilor, a pensiunilor, restaurantelor, cafenelelor sau a altor obiective cu potenţial turistic. Portalul are ca ţintă realizarea unei baze de date complexe care să ofere potenţialilor turişti informaţiile primare cu privire la posibile destinaţii turistice, dar în acelaşi timp se doreşte a oferi fiecărui utilizator de Internet posibilitatea unei călătorii virtuale.
Prin preselecţie lunară, puteţi beneficia gratuit de-o şedinţă foto, dacă ne trimiteţi datele de contact, însoţite de una sau două fotografii reprezentative...
Timp de-o lună puteţi reprezenta imaginea companiei noastre, iar la sfârşitul anului vă puteţi da acordul pentru ca una din fotografiile realizate de noi să facă parte din paginile unui calendar ce se va edita într-un tiraj de peste 1000 de exemplare.
Studioul Media Art vă pune la dispoziţie servicii şi produse concepute special 
pentru gusturile fiecăruia dintre voi!
Edităm şi realizăm albume profesionale. 
Realizăm şedinţe foto profesionale în studio sau în alte locaţii. 
Vă oferim posibilitatea de a vă promova imaginea prin fotografie panoramică virtuală - 360 X 180 grade (sferică). 
Media Art Studio

Albume foto profesionale

Panoramări 360°

Photoshooting
EN   FR   RO
Operator video & Editor