Media Art Studio

Panoramări 360°

Photoshooting

Albume foto profesionale

Copyright 2013 · Media Art · All rights Reserved
Studioul Media Art vă pune la dispoziţie servicii şi produse concepute special 
pentru gusturile fiecăruia dintre voi!
Vă oferim posibilitatea de a vă promova imaginea prin fotografie panoramică virtuală - 360 X 180 grade (sferică). 
Realizăm şedinţe foto profesionale în studio sau în alte locaţii. 
Prin preselecţie lunară, puteţi beneficia gratuit de-o şedinţă foto, dacă ne trimiteţi datele de contact, însoţite de una sau două fotografii reprezentative...
Timp de-o lună puteţi reprezenta imaginea companiei noastre, iar la sfârşitul anului vă puteţi da acordul pentru ca una din fotografiile realizate de noi să facă parte din paginile unui calendar ce se va edita într-un tiraj de peste 1000 de exemplare.
Considerat ca fiind cel mai ambiţios proiect al nostru, www.repereturistice.ro se doreşte a fi un portal internaţional cu profil turistic. Pentru început baza de date va conţine peste 100 de filme de prezentare din 10 ţări diferite, 500 de panoramări şi o galerie foto cu peste 1000 de fotografii. Pe lângă punctele turistice de interes maxim, vom promova imaginea hotelurilor, a pensiunilor, restaurantelor, cafenelelor sau a altor obiective cu potenţial turistic. Portalul are ca ţintă realizarea unei baze de date complexe care să ofere potenţialilor turişti informaţiile primare cu privire la posibile destinaţii turistice, dar în acelaşi timp se doreşte a oferi fiecărui utilizator de Internet posibilitatea unei călătorii virtuale.


Edităm şi realizăm albume profesionale. 
Adevărul despre Holocaust
Miercuri, 17 octombrie 2012, în cadrul ASTRA FILM FESTIVAL, a fost proiectat filmul documentar Adevărul despre Holocaust, care prezintă mărturiile ultimilor supravieţuitori ai deportărilor în Transnistria. Editarea acestui film precum şi postprocesarea au fost realizate de Media Art.

Tabără de fotografie
Media Art în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană ASTRA din Sibiu intenţionează organizarea unei tabere de fotografie în vederea promovării artei fotografice. Activităţile se vor desfăşura la Cabana Andrei Oţetea poziţionată la marginea Sibielului şi aflată în patrimoniul bibliotecii. Persoanele care doresc să se implice în acest proiect sunt rugate să ne contacteze.
Compania Media Art este rezultatul pasiunii pentru fotografie şi film, iar soluţiile pe care noi le oferim sunt garantate de experienţa şi seriozitatea unei echipe care încearcă să mulţumească fiecare client.

Conştienţi că trăim într-o lume în care tot mai mulţi se întreabă dacă tehnologia va cuceri arta, vă oferim o gama largă de servicii fiind mereu pregătiţi pentru orice provocare în domeniu.
Ne străduim să aducem un
concept nou imaginii voastre!
EN   FR   RO